Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα όταν μαγειρεύετε στο σπίτι – Το έξυπνο κόλπο που προτείνει ειδικός

Κατά το παραδοσιακό μαγείρεμα στο σπίτι, συνήθως ετοιμάζετε μεγάλη ποσότητα φαγητού ταυτόχρονα και στη συνέχεια το χωρίζετε σε μικρότερες μερίδες. Έπειτα συντηρείτε τα γεύματα στην κατάψυξη. Αυτό μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε πάντα σπιτικό φαγητό στην καθημερινότητα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε βαρετά και επαναλαμβανόμενα γεύματα.

Η food blogger και influencer Sarah Rossi μοιράζεται ένα νέο κόλπο μαγειρέματος σε παρτίδες. Η Rossi προτείνει να μαγειρεύετε σε παρτίδες με συγκεκριμένα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά πιάτα. Για παράδειγμα, μπορείτε να μαγειρέψετε ένα κοτόπουλο και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα τσίλι κοτόπουλου, ένα μπολ με ζυμαρικά και μια σάλτσα για ζυμαρικά.

Αυτός ο τρόπος μαγειρέματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι πιο ευέλικτος από το παραδοσιακό μαγείρεμα, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ποικιλία από νόστιμα γεύματα με τα ίδια υλικά. Επίσης, τα υλικά είναι πιο φρέσκα αφού δεν έχουν καταψυχθεί για μεγάλο διάστημα.

Για να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο μαγειρέματος, σε παρτίδες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Ένα χαρακτηριστικό παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το κόλπο στη μαγειρική

Συμπέρασμα

Αυτό το κόλπο μαγειρέματος σε παρτίδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα στην κουζίνα και να απολαμβάνετε νόστιμα γεύματα με φρέσκα υλικά.

Exit mobile version