Πανεύκολη συνταγή για ζυμαρικά με λουκάνικα, λεμόνι και παρμεζάνα – Το πιάτο που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε ένα τηγάνι συνδυάζει νόστιμα λουκάνικα με σπανάκι και μια δόση λεμονιού και παρμεζάνας για ένα πλήρες γεύμα σε ένα μπολ. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο δείπνο για τις καθημερινές που σίγουρα θα αγαπήσει όλη η οικογένεια.

Υλικά για τη συνταγή

Οδηγίες για τη συνταγή

  1. Μαγειρέψτε το ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίστε και κρατήστε στην άκρη.
  2. Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με ψηλά τοιχώματα σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Προσθέστε τα λουκάνικα, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να ψηθεί εντελώς, 5 έως 7 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι να αρωματιστεί, για περίπου 1 λεπτό.
  4. Ρίξτε το κρασί, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Αφήστε να σιγοβράσει.
  5. Αποσύρετε από τη φωτιά. Ανακατέψτε το σπανάκι και το μαγειρεμένο παστά. Καλύψτε και αφήστε να μείνει μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι.
  6. Μοιράστε σε 4 πιάτα και πασπαλίστε κάθε μερίδα με 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα.
Exit mobile version