Οπτική ψευδαίσθηση: Βρες το τεράστιο φίδι σε αυτή την αυλή – Είναι πολύ καλά κρυμμένο

Πολύ λίγοι μπορούν να λύσουν αυτή την οπτική ψευδαίσθηση. Εσύ μπορείς να εντοπίσεις το φίδι που κρύβεται σε αυτή την αυλή; Μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στη φωτογραφία: στο γρασίδι, στους θάμνους, στον φράχτη, παντού.

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας εντόπισαν έναν τεράστιο πύθωνα (ταπιτοπύθωνα) στην αυλή τους.

Μετά τη φωτογραφία ακολουθεί spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση με το φίδι

οπτική ψευδαίσθηση

Αν νομίζεις ότι το βρήκες με την πρώτη ματιά και το φίδι είναι ο μαύρος σωλήνας στη δεξιά πλευρά της εικόνας, κάνεις λάθος.  Το ερπετό είναι καμουφλαρισμένο στον θάμνο, στην πάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας.  Βρίσκεται ανάμεσα στα φυτά με μέρος του σώματός του να πέφτει πάνω στον φράχτη.

Οι ειδικοί δημοσίευσαν αυτή τη φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook στις 20 Αυγούστου 2017 και ρώτησαν τους ακόλουθούς τους αν μπορούσαν να εντοπίσουν το ύπουλο φίδι. Οι περισσότεροι δεν το βρήκαν, ενώ κάποιος ανέφερε ότι μια φορά πέρασε δίπλα από ένα φίδι και ούτε που το κατάλαβε μέχρι που του το έδειξε ένας φίλος του.  Υπήρξε και ένας που το εντόπισε πάντως.   «Στην πάνω δεξιά γωνία, στον θάμνο. Είναι μεγάλο», έγραψε.

Ο πύθωνας είναι, πράγματι, καμουφλαρισμένος στην πάνω δεξιά γωνία. Μπορεί να χρειαστεί λίγο ζουμ για να τον εντοπίσετε, αλλά είναι κρυμμένος εκεί.

Οι ταπιτοπύθωνες (Coastal carpet pythons) είναι μη δηλητηριώδη φίδια που μπορούν να ξεπεράσουν σε μήκος τα δύο μέτρα.

οπτική ψευδαίσθηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ