Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο όσοι έχουν άριστη όραση μπορούν να εντοπίσουν την γάτα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα

Μία καινούρια οπτική ψευδαίσθηση έχει δυσκολεύσει πολύ τους χρήστες των social media τις τελευταίες ημέρες. Μπορείτε να εντοπίστε την γάτα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα; Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που αποτελούν πρόκληση για την αντίληψή μας και τις δεξιότητές μας.

Σε γενικές γραμμές, οι ψευδαισθήσεις ρίχνουν φως στο πώς ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται αυτές τις πολύπλοκες οπτικές πληροφορίες. Η τακτική εξάσκηση σε τέτοιες οφθαλμαπάτες βελτιώνει, μεταξύ άλλων, τη μνήμη μας και την παρατηρητικότητά μας. Επίσης οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση είναι αρκετά δύσκολη. Στην παρακάτω εικόνα από μία σκάλα υπάρχει μία γάτα. «Πού είναι η γάτα;» ρωτάει η TikToker Hidden Cats.

Μπορείτε να την εντοπίσετε σε λιγότερα από 7 δευτερόλεπτα; Μόνο όσοι έχουν άριστη όραση μπορούν.

Οπτική ψευδαίσθηση γάτα

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Όσοι δεν καταφέρατε να την βρείτε, η γάτα βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας αλλά είναι τέλεια καμουφλαρισμένη με τα μάρμαρα της σκάλας.

Οπτική ψευδαίσθηση γάτα λύση

 

@hiddencats1 comment when you find the cat #cat #catsoftiktok #cats #hiddencat #catlover #hiddenobjectsgame #fyp ♬ オリジナル楽曲 – unicouniuni – I’m Uni.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ