Ο λαιμός του Neckzilla σε κάνει να… ξεροκαταπίνεις – Βίντεο

Τα μυώδη σώματα των bodybuildres προκαλούν σε πολλές περιπτώσεις τον θαυμασμό. Τα γυμνασμένα άκρα τους καθώς και οι πλάτες των αθλητών κόβουν την ανάσα. Όμως δεν είναι τα μοναδικά σημεία…

Ο Rubiel Mosquera, γνωστός και ως “Neckzilla”, είναι ένας bodybuilder από την Κολομβία, γνωστός κυρίως για το μέγεθος του λαιμού του, ο οποίος φέρεται να έχει περίμετρο μεγαλύτερη από μισό μέτρο, καθώς αγγίζει τα 50,8 εκατοστά..

Ο Rubiel Mosquera έχει μια αρκετά εντυπωσιακή σωματική διάπλαση, αλλά μια μόνο ματιά στο λαιμό του αρκεί για να εξηγήσει το δημοφιλές παρατσούκλι του, Neckzilla. Είναι τόσο μυώδης που ορισμένοι οπαδοί του bodybuilding έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι το μέγεθος του λαιμού του Neckzilla αποσπά την προσοχή των κριτών στους διαγωνισμούς bodybuilding με αποτέλεσμα να τους διαφεύγουν κάποια από τα άλλα προτερήματά του.

Μπορεί να μπει κανείς στον πειρασμό να σκεφτεί ότι ο Mosquera αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο και προσοχή στον μεγάλο του λαιμό για να τον κάνει να ξεχωρίζει, αλλά ο Κολομβιανός bodybuilder λέει ότι γυμνάζει όλες τις μυϊκές του ομάδες εξίσου, όπως κάθε bodybuilder που σέβεται τον εαυτό του.

Παρόλο που δεν εστιάζει πολύ στο λαιμό του όταν προπονείται, ο νεαρός bodybuilder έχει πλήρη επίγνωση του κύριου πλεονεκτήματός του και πάντα επιδεικνύει το λαιμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, κάποτε μέτρησε το λαιμό του στο Instagram για να αποδείξει ότι ήταν πιο παχύς από αυτόν του αντίπαλου bodybuilder Larry Wheels. Η μεζούρα έδειξε πάνω από 52 εκατοστά σε περίμετρο κάτι που είναι απλά τρελό σε σύγκριση με τον μέσο άνθρωπο.

Ο Neckzilla αγωνίζεται κυρίως σε εθνικούς και περιφερειακούς διαγωνισμούς bodybuilding και μέχρι στιγμής έχει ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ