«Ο εφιάλτης κάθε ταξιδιώτη που κάθεται στο παράθυρο» – Το βίντεο που τράβηξε επιβάτης αεροπλάνου

Μια επιβάτης βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε ταξιδιώτη που επιλέγει να καθίσει στο παράθυρο του αεροπλάνου, αφού ο διπλανός της εισέβαλε στο χώρο της για να μπορέσει να τραβήξει φωτογραφίες … με θέα.

Ένα βίντεο της τρομερής καταπάτησης κατά τη διάρκεια της πτήσης έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok .

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει τον προσωπικό χώρο; Και ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα κάθισμα στο παράθυρο;» γράφει η χρήστης @sterlingsavannah στο κείμενο στην οθόνη του κλιπ, το οποίο τραβήχτηκε κρυφά από ένα τηλέφωνο στην αγκαλιά της.

@sterlingsavannahOnly option was to stare out the window😭♬ Funny – Gold-Tiger

Τα συνοδευτικά πλάνα την δείχνουν να κάθεται άβολα δίπλα στο παράθυρο καθώς ένας μεγαλύτερος κύριος στο μεσαίο κάθισμα προσεγγίζει επανειλημμένα το πρόσωπό της, ώστε να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από τη θέα έξω με το τηλέφωνό του.

Καθώς προφανώς δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον εισβολέα, είπε ότι «η μόνη της επιλογή ήταν να κοιτάξει έξω από το παράθυρο».

Οι χρήστες του TikTok τάχθηκαν στο πλευρό της, αν και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν έθιξε το θέμα και γιατί δεν του μίλησε ώστε να απομακρυνθεί. «Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας όταν κάποιος μας κάνει να νιώθουμε άβολα», δήλωσε ένας χρήστης. Ένας άλλος συμβούλεψε, «Τότε μπορεί να προτείνεις «Μπορώ να τραβήξω τη φωτογραφία για σένα αντί να μπεις στον προσωπικό μου χώρο;»

«Μια άλλη επιλογή είναι να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του πεις ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα. Δοκίμασέ το. Είναι λυτρωτικό να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου», έγραψε ένας τρίτος.

Οι ειδικοί στα ταξίδια στο ιστολόγιο πτήσης «A View From The Wing» προτείνουν να προσπαθήσετε να «ξεκινήσετε μια ευγενική» συνομιλία με το άτομο πριν αναφέρετε την ανησυχία σας.

Η στρατολόγηση μιας αεροσυνοδού για να επιπλήξει τον άλλο επιβάτη, θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση, αναφέρει η AVFTW.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ