Νέο τραγούδι από τον Pete Townshend των Who, έπειτα από 29 χρόνια

Είκοσι εννέα ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να βγάλει ο τρομερός κιθαρίστας των Who, ο Pete Townshend, ένα νέο τραγούδι στην σόλο καριέρα του! Έτσι είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες, αν δεν έχουν κάτι σημαντικό να πουν, δεν λένε τίποτα.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Περάσανε λοιπόν τρεις περίπου δεκαετίες και έχουμε ένα ολόφρεσκο νέο τραγούδι του Townshend, που έχει τίτλο “Can’t Outrun the Truth”. Το κομμάτι το έγραψε η γυναίκα του Rachel Fuller, η οποία είναι και συνεργάτις του, κάτω από το ψευδώνυμο Charlie Pepper και αναφέρεται στην στέρηση αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων κατά την περίοδο της πανδημίας.,

Για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια ο Pete έκατσε και μπροστά σε μια κάμερα και μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο κλιπ για να προωθηθεί το τραγούδι. Η ηχογράφηση έγινε στο προσωπικό στούντιο του καλλιτέχνη, που διατηρεί στο σπίτι του. Εκτός από κιθάρες παίζει και βιολί.
Πολλοί φίλοι του Pete Townshend και των Who ευελπιστούν αυτή η συνεργασία με την σύζυγό του Rachel, να συνεχιστεί και σε έναν μεγάλο δίσκο.

Pete Townshend – Can’t Outrun The Truth

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ