Μόδα: 5 τάσεις που θεωρούσαμε ξεπερασμένες… επιστρέφουν

Όπως όλοι ξέρουμε οι τάσεις κάνουν κύκλους. Αρκεί μονάχα να ρίξετε μια ματιά στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 για να αντιληφθείτε την επιρροή της δεκαετίας του ’70 ή να μπείτε στο TikTok για να δείτε ότι η αισθητική Y2K εξακολουθεί να απασχολεί. Trends που πρωτογνωρίσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες επιστρέφουν και διαμορφώνουν το σκηνικό της μόδας του σήμερα.

Για παράδειγμα, περίμενε ποτέ κανείς ότι το χαμηλοκάβαλο τζιν θα επέστρεφε; Σίγουρα όχι, αλλά η επιστροφή του απέδειξε ότι καμία τάση, όσο «ξεπερασμένη» ή αμφιλεγόμενη κι αν θεωρείται, δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή θριαμβευτικά ανάμεσα στα ράφια της ντουλάπας μας.

Το 2023 φαίνεται ότι είναι η χρονιά που πολλές τέτοιες ξεχασμένες τάσεις από το παρελθόν επιστρέφουν ανανεωμένες και μας κερδίζουν και πάλι. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 επικρατέστερες.

Το δερμάτινο bomber jacket

Το bomber στη δερμάτινη και ελαφρώς φθαρμένη εκδοχή του επιστρέφει στα καθημερινά σύνολα. Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι μπορείτε να το βρείτε και σε thrift shops.

Τακούνια-Σφήνα

Τα τακούνια πλατφόρμα έχουν επιστρέψει εδώ και καιρό. Το καινούργιο-παλιό είναι το σφηνοειδές σχήμα που δημιουργεί μια sharp γραμμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ATTICO (@theattico)

Skinny Παντελόνια

Ναι είναι αλήθεια. Τα skinnies κάνουν δειλά δειλά την επιστροφή τους. Τα έχουμε ήδη εντοπίσει σε μερικές από τις πιο στιλάτες influencers.

H τσάντα με τις μπροστινές τσέπες

To στιλ τσάντας που επιστρέφει από τα 00s είναι σίγουρα πρακτικό και με ιδιαίτερο, ασυνήθιστο στιλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Στράπλες Φορέματα

Την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2023 τα strapless φορέματα θα μας απασχολήσουν ξανά. Είστε έτοιμες για την επιστροφή τους;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Πηγή: Instyle.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ