Μια απλή συνήθεια που θα σας γλιτώσει από το ξεπάγωμα του παρμπρίζ τις κρύες μέρες του χειμώνα

Αν τακτικά καθυστερείτε να φύγετε από το σπίτι, τα κρύα πρωινά του χειμώνα, επειδή χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, τότε υπάρχει ένα απλό κόλπο που θα σας «σώσει». Πρόκειται για μία απλή συνήθεια που μπορείτε να ενσωματώσετε στη ρουτίνα σας, προκειμένου να γλιτώσετε από το ξεπάγωμα του παρμπρίζ σας τα κρύα πρωινά του χειμώνα.

Οι ειδικοί του Wessex Fleet προτείνουν να τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο ένα αδιάβροχο κάλυμμα παρμπρίζ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψετε τη συσσώρευση πάγου στο παρμπρίζ και θα σας γλιτώσει από τη χρονοβόρα διαδικασία του ξεπαγώματος με τα χέρια, το πρωί της επόμενης μέρας.

«Είναι πολύ πιο βολικό και πιο γρήγορο να αφαιρέσετε το κάλυμμα από το αυτοκίνητο, από το να καθαρίσετε το παρμπρίζ σας. Επίσης, με αυτό το κόλπο μειώνεται ο κίνδυνος τυχαίας ζημιάς που προκαλείται από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το ξεπάγωμα του παρμπρίζ», αναφέρουν οι ειδικοί στα αυτοκίνητα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας έτσι ώστε να βλέπει τον ήλιο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπαγώσετε το παρμπρίζ σας πιο γρήγορα.

Είναι πολύ σημαντικό, πριν από κάθε διαδρομή, να βεβαιωθείτε ότι το παρμπρίζ, τα υπόλοιπα παράθυρα, τα φώτα, οι πινακίδες και οι καθρέφτες του αυτοκινήτου σας έχουν ξεπαγώσει πλήρως.

Συμπέρασμα

Με μια απλή συνήθεια, μπορείτε να γλιτώσετε από το στρες και την ταλαιπωρία του ξεπαγώματος του παρμπρίζ σας, τα παγωμένα πρωινά του χειμώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ