Μετά την διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο θα ανέβει στον θρόνο ο πρίγκιπας Χάρι; Τι λέει προφητεία του Νοστράδαμου

Η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Βρετανία, καθώς μέχρι χτες διαβεβαίωναν από το Παλάτι ότι ο μονάρχης είναι καλά στην υγεία του.

Μετά την είδηση της διάγνωσης όλοι αναρωτήθηκαν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην βασιλική οικογένεια. Από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξήγησαν ότι ο βασιλιάς δεν θα συμμετέχει σε δημόσιες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις αλλά θα εργάζεται κανονικά από το γραφείο του για τις κρατικές υποθέσεις.

Τώρα κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο αναρωτιούνται τι είχε προφητεύσει ο Νοστράδαμος για την βρετανική βασιλική οικογένεια. Σε ένα από τα εδάφια από τις Προφητείες ο Νοστράδαμος είχε αναφερθεί σε έναν «βασιλιά των νήσων» ο οποίος «θα εκδιωχθεί δια της βίας». Τώρα κάποιοι κάνουν παραλληλισμούς με τον βασιλιά Κάρολο.

Ο Νοστράδαμος επίσης είχε αναφέρει ότι αυτός ο βασιλιάς θα εκθρονιστεί «από κάποιον που δεν θα έχει κανένα βασιλικό σημάδι». Έτσι πολλοί ερμηνεύουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι αυτός που θα ανέβει στον βρετανικό βασιλικό θρόνο εάν συμβεί κάτι στην υγεία του βασιλιά Καρόλου. Βέβαια αυτή η εξήγηση της προφητείας αφήνει εκτός τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Επίσης στην σειρά της διαδοχής ακολουθούν τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα, Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λουί. Οπότε δεν είναι ξεκάθαρο που στηρίζονται οι οπαδοί αυτής της ερμηνείας του Νοστράδαμου.

Μάλιστα στο παρελθόν ορισμένοι είχαν πει ότι ο Γάλλος αστρολόγος κατάφερε να προβλέψει το ακριβές έτος του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ