Κρεμώδες ντιπ γιαουρτιού με αβοκάντο – Η συνταγή και τα υλικά

Αυτό το κρεμώδες ντιπ γιαουρτιού με αβοκάντο είναι ένα από τα καλύτερα ντιπ που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ! Κρεμώδης, υγιεινή και γεμάτη γεύση, δεν θα χορταίνετε… Όλα τα συστατικά στη συνταγή είναι εκπληκτικά. Και είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις.

Δροσιστικό cheesecake φράουλας – Η πιο εύκολη συνταγή χωρίς ψήσιμο

Υλικά για ντιπ γιαουρτιού με αβοκάντο:

  • Ώριμα αβοκάντο: Τρίψτε τα σε ένα μπολ ανακατεμένα με τα καρυκεύματα και το γιαούρτι.
  • Γιαούρτι χωρίς λιπαρά: Πλούσιο και κρεμώδες
  • Σκόρδο: Προσθέστε το σκόρδο για γεύση.
  • Σκόνη σκόρδου: Νόστιμο καρύκευμα για να προσθέσετε λίγο ακόμα σκόρδο.
  • Ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιανδρο
  • Αλεσμένο Κύμινο: Ένας γήινος τόνος και άρωμα που δεν είναι υπερβολικό.
  • Lime: χυμός από  φρέσκο ​​λάιμ. 
  • Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι: Μια πρέζα!

Πώς να φτιάξετε κρεμώδες ντιπ γιαουρτιού με αβοκάντο:

Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί:  Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ προσθέτουμε το αβοκάντο και το γιαούρτι.  Πολτοποιήστε μέχρι να ενωθεί και να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή.  Προσθέστε το σκόρδο, τον κόλιαντρο, το κύμινο, το λάιμ.  Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.  Αλάτι και πιπέρι όσο θέλετε.

Αποθηκεύστε αυτό το ντιπ γιαουρτιού με αβοκάντο σε ένα αεροστεγές δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 2 έως 3 ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ