Κέικ με κακάο χωρίς μίξερ: Μια εύκολη συνταγή για το πιο γευστικό επιδόρπιο

Αυτό το κέικ με κακάο χωρίς μίξερ είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που είναι ιδανική για αρχάριους ζαχαροπλάστες. Είναι ένα νόστιμο γλυκό φτιαγμένο με απλά υλικά που πιθανότατα έχετε ήδη στο ντουλάπι σας.

Συνταγή για κέικ με κακάο χωρίς μίξερ

Υλικά

Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.
  2. Κοσκινίστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα ταψί χωρίς λαδόκολλα, διάστασης 9×13 ιντσών.
  3. Σχηματίστε 3 λακκούβες στο μείγμα με το αλεύρι.
  4. Ρίξτε λάδι στην πρώτη λακκούβα, το ξύδι στη δεύτερη και τη βανίλια στην τρίτη.
  5. Περιχύστε με κρύο νερό και ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσετε στο κέντρο του κέικ, για 30 με 40 λεπτά.
  7. Αφήστε το κέικ να κρυώσει εντελώς πριν το σερβίρετε.
  8. Μπορείτε να το σερβίρετε σκέτο ή με το αγαπημένο σας γλάσο.

Μερικές επιπλέον συμβουλές για να φτιάξετε αυτό το εύκολο κέικ:

Exit mobile version