«Η μητριά μου προσπαθεί να σαμποτάρει την σχέση μου με τον πατέρα μου» – 30χρονος εξομολογείται τις ανησυχίες του

Ένας 30χρονος έγραψε για την δύσκολη σχέση που έχει με τον πατέρα του και οφείλεται στην μητριά του.

Ο άνδρας έγραψε στην εφημερίδα The Sun για να ζητήσει την συμβουλή αρθρογράφου για τα προβλήματα του. «Η μητριά μου κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σαμποτάρει τη σχέση μου και του μπαμπά μου. Προσπάθησα να τον προσεγγίσω, αλλά αρνείται να δει την αλήθεια και συνεχίζει τυφλά να παίρνει το μέρος της», ανέφερε ο 30χρονος.

Ο πατέρας του είναι 58 ετών και μετά τον θάνατο της συζύγου του γνώρισε την νέα γυναίκα του, ηλικίας 52 ετών. «Αρχικά, φαινόταν σαν μια καλή γυναίκα. Αλλά με τον καιρό αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο της. Με έχει απομονώσει εντελώς και ταυτόχρονα ψιθυρίζει αρνητικά πράγματα για μένα στον μπαμπά μου», εξομολογήθηκε ο 30χρονος.

Ο 30χρονος εξομολογήθηκε τις ανησυχίες του

Μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τα γενέθλια του πατέρα του όταν κατάλαβε ότι η μητριά του προσπαθεί να τους απομακρύνει. «Μόλις πριν από λίγους μήνες τηλεφώνησα για να ρωτήσω τι θα κάναμε για τα γενέθλιά του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα έφευγαν για το Σαββατοκύριακο. Έτσι, όταν έφτασε η μέρα, ανακάλυψα ότι είχε κανονίσει ένα οικογενειακό γεύμα και μετά είπε στον μπαμπά ότι επέλεξα να μην εμφανιστώ», σημείωσε ο 30χρονος.

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι αν τηλεφωνήσω στη γραμμή του σπιτιού του ότι θα το σηκώσει εκείνη και μετά θα ‘ξεχάσει’ να του πει ότι τηλεφώνησα».

Όπως ανέφερε πλέον φοβάται ότι θα χάσει από την ζωή του τον πατέρα του. «Ο μπαμπάς μου έχει γίνει ψυχρός απέναντί μου και πιστεύει ότι δεν τον νοιάζομαι. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να τον χάσω, αλλά αρχίζω να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω άλλη επιλογή», κατέληξε ο 30χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ