Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός σκύλου μετά την διάσωσή του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ραγίζει καρδιές η ιστορία ενός σκύλου στο Μιζούρι των ΗΠΑ, που εγκαταλείφθηκε και φοβόταν τους ανθρώπους. Μία γυναίκα κάλεσε την φιλοζωική οργάνωση στο Μιζούρι και τους ενημέρωσε για ένα μικρό σκυλί που καθόταν στην αυλή της.

Συγκινητική ιστορία στον Λίβανο: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό – Το είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Φοβόταν να το πλησιάσει και πίστευε ότι είχε τραυματιστεί αφού δεν σηκωνόταν από το έδαφος. «Κάθε φορά που πλησιάζαμε, φαινόταν να μαλακώνει. Ανοίξαμε την πόρτα και καθίσαμε στο πάτωμα και της δώσαμε χρόνο και χώρο να βγει μόνη της», είπε το μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης Stray Rescue of St. Louis, Νάταλι Τόμσον.

Και συνέχισε: «Με λίγες ζεστές κουβέντες γνώριζε ότι ήταν ασφαλής. Ανέβηκε στην αγκαλιά ενός από τους εθελοντές μας και αποκοιμήθηκε, και εκείνη η στιγμή ήταν τόσο όμορφη και θλιβερή».

Του έδωσαν το όνομα Babbit και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων. Επειδή δεν υπήρχε χώρος να μείνει ο σκύλος δόθηκε σε προσωρινή φιλοξενία.

Η φιλοζωική δημοσίευσε φωτογραφίες από την νέα ζωή του Babbit. Το ζευγάρι που πήρε τον σκύλο είχε ακόμη ένα σκυλάκι της ίδιας ράτσας. Πλέον ο Babbit δείχνει ήρεμος στο νέο σπίτι του και του αρέσει να ξαπλώνει στον καναπέ παρέα με το ζευγάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ