Γυναίκα εξηγεί πώς λειτουργεί μία σχέση για… 3: Τι κάνουμε με τον ύπνο, την ζήλεια και τα ραντεβού

Μία γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ απαντά στις επικρίσεις που δέχεται λόγω της πολυσυντροφικής σχέσης της δηλώνοντας πως είναι μέλος ενός ευτυχισμένου ζευγαριού τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η Janie Frank έχει σχεδόν 510.000 followers στο TikTok και απαντά συχνά σε ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την αντισυμβατική σχέση της.

Η δημιουργός περιεχομένου ξεκίνησε να βγαίνει με τον Cody και τη Maggie το 2016, με τους τρεις να δηλώνουν ότι «αγαπούν αυτή τη ζωή και την καθημερινότητα που έχουν μαζί». Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η Frank επέτρεψε στους ακολούθους της να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι που μοιράζεται με το αγόρι και την κοπέλα της, το οποίο έχει δύο ξεχωριστά κρεβάτια.

«Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι μαζί κάθε βράδυ», ακούγεται να λέει η Frank στο βίντεο καθώς δείχνει τα κρεβάτια στα οποία κοιμάται εκείνη και οι εραστές της. Η Frank πρόσθεσε ότι μαζί τους μένουν επίσης τρεις γάτες και πως το μόνο που μπορεί να ζηλέψουν οι τρεις της σχέσης είναι το ποιος από εκείνους τραβά πιο συχνά την προσοχή της κάθε γάτας.

@janiecfrankthrowback♬ original sound – Janie | Polyamory & Adventures

Σε ένα άλλο βίντεο, η Frank εξήγησε πώς ένα βράδυ άφησε την κοπέλα της την Maggie στο σπίτι προκειμένου να βγει ένα περιπετειώδες ραντεβού με τον φίλο της, Cody. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού οι τρεις τους αντάλλασσαν μηνύματα σε μία ομαδική συνομιλία που έχουν την οποία έχουν ονομάσει «Best Throuple Ever». Μάλιστα, η Maggie αστειεύτηκε γράφοντας στην Frank και τον Cody πως «φαίνεται ότι το ραντεβού σας πάει καλά γιατί και οι δύο στέλνετε μηνύματα».

Παρόλο που οι τρεις τους φαίνονται ιδιαίτερα ευτυχισμένοι με την πολυσυντροφική σχέση του, συχνά δέχονται σκληρά σχόλια για τις επιλογές τους με ορισμένους μάλιστα να τους αποκαλούν «έκφυλους». «Αυτό είναι απίστευτα λάθος», έγραψε ένας χρήστης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάτω από ένα βίντεο που δείχνει φωτογραφίες των τριών μελών της σχέσης.

Ωστόσο, η Φρανκ λαμβάνει και πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από χιλιάδες θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται σε άλλες πολυσυντροφικές σχέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ