Γάτες «νίντζα» ανοίγουν πόρτες και παράθυρα – Επικό ΒΙΝΤΕΟ

Οι γάτες είναι σίγουρα από τα πιο εύστροφα ζώα, είναι επιπλέον πολύ δυναμικά και ανεξάρτητα πλάσματα, γεγονός που ίσως τις κάνει λιγότερο θελκτικές, σε σχέση με τους παιχνιδιάρικους, συχνά αφελείς και μάλλον πιο εξαρτώμενους από την ανθρώπινη παρουσία σκύλους. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι απλώς μύθοι που προσπαθούν να…βλάψουν την εικόνα της γάτας. Πάντως αν κάτι είναι σίγουρο για τις γάτες, είναι πως πρόκειται για ζώα με μεγάλη δύναμη και άνεση στις κινήσεις, που μπορούν… μέχρι και πόρτες να ανοίξουν.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο instagram, βλέπουμε τρεις χαριτωμένες γάτες να ανοίγουν με ιδιαίτερη άνεση, πόρτες και παράθυρα. Η πρώτη γάτα, αποδεικνύει πως δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Βρίσκεται στην τουαλέτα με κλειστή την πόρτα, την οποία και ανοίγει με ευκολία, καθώς αφού σκαρφάλωσε στο πλυντήριο, μετά άσκησε δύναμη στο χερούλι, καταφέρνοντας να «αποδράσει».

Η δεύτερη γάτα, μάλλον κουράστηκε περισσότερο για να καταφέρει να εισβάλει στο δωμάτιο που ήθελε και ήταν έτοιμη να κάνει μέχρι και… σπαγγάτο. Η τρίτη είχε πιο δύσκολη δουλειά ομολογουμένως. Βρισκόταν από την έξω πλευρά ενός παραθύρου, όμως με χειρουργική ακρίβεια, κατάφερε να γυρίσει το χερούλι και να ανοίξει το παράθυρο, παρότι όταν τα κατάφερε, πήγε μια μικρή… βόλτα.

Δείτε το επικό βίντεο με τις γάτες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cat (@lian.meowmeow)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ