Eyewear Trends: Ποια γυαλιά ηλίου θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν

Ο ήλιος βγαίνει, τα γυαλιά ηλίου μπαίνουν! Μπορεί το statement αξεσουάρ να κυκλοφορούσε και τον χειμώνα περισσότερο για ανάγκες styling, ωστόσο τώρα είναι ο καιρός τους και κρίνονται άκρως απαραίτητα. Και όπως στα ρούχα έτσι και στα αξεσουάρ αλλά και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την εμφάνιση, οι τάσεις πάνε κι έρχονται και αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Τα γυαλιά ηλίου παρελαύνουν και αυτά με τη σειρά τους στο καθημερινό street style και απογειώνουν τις εικόνες μας, προσθέτοντας έναν αέρα celebrity και μυστηρίου. Βρήκαμε λοιπόν, όλες τις γραμμές που θα ξεχωρίσουν την φετινή σεζόν και σας τις παρουσιάζουμε για… τα μάτια σας και μόνο!

Η μάσκα των 00s

Μιας και το Y2K styling κάνει χαμό σε πασαρέλες και δρόμους αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα γυαλιά μάσκα που κάνουν και αυτά comeback και διχάζουν. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν θεωρούνται ιδιαίτερα κολακευτικά, να όμως που έχουν κάτι το πολύ ξεχωριστό που προκαλεί τον σχολιασμό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMY D’FONSECA (@romydfonseca)

Οι χρωματιστοί καθρέφτες

Για τις λάτρεις του χρώματος, τα γυαλιά αυτά θα δώσουν μια διασκεδαστική πινελιά στο καθημερινό outfit χωρίς να υπερβάλουν αλλά και χωρίς να θεωρούνται βαρετά. Μπορεί η γραμμή τους να παραμένει διαχρονική, όμως ο χρωματιστός καθρέφτης τα φέρνει στο σήμερα και αυτό μας αρέσει πολύ.

Ο τετράγωνος σκελετός

Προσοχή! Δεν αναφερόμαστε στον oversized τετράγωνο σκελετό, αλλά στον μικροσκοπικό και λεπτό, ο οποίος ομολογουμένως ταιριάζει σε ελάχιστα πρόσωπα και στιλ. Είναι τολμηρά, είναι διαφορετικά και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maja Malnar (@majamalnar)

Τα 70s διάφανα

Από την άλλη, τα 70s γυαλιά παίζουν σε πιο μεγάλα μεγέθη χωρίς να κρύβουν ολοκληρωτικά τα μάτια χάρη στον διάφανο φακό τους. Ένα κομμάτι που συνδυάζει τη vintage αισθητική με το σύγχρονο styling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Η ιδιαίτερη ταρταρούγα

Κοκάλινα και πιο statement, τα γυαλιά που επιλέγουν ταρταρούγα μάς συναρπάζουν και αυτό γιατί διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά, όταν τολμούν να παίξουν με το χρώμα.

Τα γυαλιά της ντίβας

Ίσως να θεωρούνται κλασικά και πολυφορεμένα, όμως τα τετράγωνα oversized γυαλιά θα υπάρχουν πάντα ως τάση και αυτό γιατί ενισχύουν το μυστήριο που υπάρχει από πίσω τους με κομψότητα και χάρη. Εξαιρετικά!

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ