Έβγαλε «κόκκινη» κάρτα στην πεθερά της – «Ο σύζυγός μου θύμωσε και έφυγε»

Μία γυναίκα μοιράστηκε στο Reddit το πρόβλημα που έχει με την πεθερά της. Κάποιοι πιστεύουν ότι συχνά μπορεί να περάσει χρόνος μέχρι να καταφέρουν να αισθανθούν άνετα με τα πεθερικά τους. Ωστόσο, μία γυναίκα περιγράφει ότι η πεθερά της είναι υπερβολικά άνετη μαζί της.

Η Βρετανίδα έγραψε στο φόρουμ ότι η πεθερά της είχε περάσει ένα όριο με την κόρη της που την έκανε να νιώθει άβολα. Όπως εξήγησε θύμωσε όταν η πεθερά ζήτησε από την κόρη της να την αποκαλεί «μαμά».

«Θύμωσα με την πεθερά μου επειδή αισθάνομαι ότι υπονομεύει τον ρόλο μου ως μαμά. Ξεπερνά τα όρια, κάνει τα πράγματα μπερδεμένα για την κόρη μου και είναι κατάφωρα ασεβής», έγραψε η γυναίκα.

Αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε την κατάσταση και μίλησε στην πεθερά της. Αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα αφού ο σύζυγός της θύμωσε μαζί της. «Ο σύζυγός μου θύμωσε εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης, λέγοντας ότι δεν σεβόμουν τη μητέρα του. Είπε επίσης ότι το έκανα μεγάλο θέμα από το τίποτα και έπαιζα το θύμα επειδή ήμουν υπερβολικά ευαίσθητη», σημείωσε η γυναίκα.

Τελικά ο σύζυγος της σταμάτησε να της μιλάει μετά τον καυγά και έφυγε για να περάσει την Πρωτοχρονιά με τη μητέρα του. Οι χρήστες του φόρουμ φαίνεται ότι σοκαρίστηκαν περισσότερο με την αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος άφησε τόσο την γυναίκα όσο και τα δύο παιδιά του για να περάσει τις γιορτές με την μητέρα του.

«Δηλαδή ο άντρας σου δεν σε σέβεται. Σε κατέκρινε αντί να σε υπερασπιστεί. Άφησε εσένα και τα παιδιά σας μόνους. Αλλά το θέμα σου είναι με την πεθερά σου;» ρώτησε ένας από τους χρήστες.
«Η πεθερά σου είναι το μικρότερο από τα προβλήματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείς», ανέφερε ένας άλλος. Άλλοι χρήστες συμφώνησαν ότι ο σύζυγος της επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ