Ένα αγόρι σταμάτησε για να αγκαλιάσει δύο αδέσποτα σκυλιά όταν νόμιζε ότι δεν κοιτούσε κανείς – Βίντεο

Μια μέρα το 2021 ένα αγόρι, που λέγεται Ibrahim, πήγαινε στο σχολείο στην πόλη Γκρόζνι της Τσετσενίας, όταν είδε δύο αδέσποτα σκυλιά να είναι ξαπλωμένα στο χώμα και να απολαμβάνουν τον πρωινό ήλιο. Θα μπορούσε εύκολα απλώς να συνεχίσει το δρόμο του.

Ωστόσο, ο Ibrahim σταμάτησε για να χαρίσει στα χαριτωμένα τετράποδα μια γλυκιά αγκαλιά. Το αγόρι νόμιζε ότι δεν παρακολουθούσε κανείς, όμως ένας κάτοικος σε κοντινό κτίριο παρατηρώντας τον Ibrahim από το παράθυρό του, έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε σε βίντεο με την πράξη αγάπης και καλοσύνης του αγοριού.

Δείτε το γλυκό βίντεο:

Το παραπάνω βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο, με τις ενέργειες του Ibrahim να αποσπούν επαίνους από αγνώστους και φίλους.

«Είδα το βίντεο. Αυτός είναι ο Ibrahim», είπε μια φίλη της οικογένειας του αγοριού στο «The Dodo», προσθέτοντας ότι η κίνηση του σκηνή Ibrahim είναι μια αντανάκλαση του ανιδιοτελούς πνεύματός του. «Πηγαίνει στο σχολείο με την κόρη μου και τη βοηθά να κουβαλάει την τσάντα της. Είναι ένα πολύ ευγενικό αγόρι» πρόσθεσε.

Ibrahim

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ