Είχε ερωτική σχέση ταυτόχρονα με δύο γυναίκες συναδέλφους του – «Έμαθαν η μία για την άλλη και εγώ δεν θέλω καμία»

Ένας 44χρονος άνδρας μοιράστηκε τα προβλήματα στην ερωτική του ζωή. Όπως λέει με κάποιο τρόπο «κατέληξα να έχω σχέσεις με δύο γυναίκες στη δουλειά μου και δεν θέλω να είμαι με καμία από αυτές».

Ο άνδρας ανέφερε σε στήλη της εφημερίδας The Sun ότι συνήθως του είναι εύκολο να ξεκινήσει σχέσεις με γυναίκες αλλά στην πορεία δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτές. Ο 44χρονος είναι χωρισμένος και οι γυναίκες από την εργασία του είναι ηλικίας 34 και 38 ετών.

«Δεν ήθελα τίποτα σοβαρό με καμία από τις δύο», σημείωσε ο 44χρονος και εξήγησε ότι ήθελε μόνο να είναι φίλοι με σεξουαλικά προνόμια.

«Έμαθαν η μία για την άλλη»

«Αλλά κάπως, έπεισαν και οι δύο τους εαυτούς τους ότι ήμασταν ζευγάρι, και εγώ ήμουν “ο ένας”. Τότε, αναπόφευκτα, έμαθαν η μία για την άλλη και στεναχωρήθηκαν και οι δύο πολύ», έγραψε ο 44χρονος.

Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό ο 44χρονος υποστήριξε ότι αν και δεν ήθελε να τις πληγώσει αισθανόταν ανακουφισμένος επειδή είχαν κολλήσει μαζί του. «Ήθελα μια δικαιολογία για να χωρίσω. Υπέθεσα ότι και οι δύο θα ήταν τόσο θυμωμένες που θα τελείωναν μαζί μου. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Έδειχναν να είναι πιο θυμωμένες η μία με την άλλη», είπε ο άνδρας.

Τώρα και οι δύο γυναίκες του έχουν διαμηνύσει ότι θέλουν να έχουν σχέση μαζί του αλλά θα πρέπει να χωρίσει από την μία. «Τους υποσχέθηκα ότι θα το έκανα, αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει. Δεν έχω ιδέα τι βλέπουν σε μένα. Δεν είμαι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είμαι εμφανίσιμος ή ιδιαίτερα επιτυχημένος», ανέφερε ο 44χρονος.

Όπως ήταν φυσικό οι δύο γυναίκες μίλησαν για την κατάσταση σε άλλους συναδέλφους στην δουλειά και πλέον τα νέα έχουν μεταφερθεί στο γραφείο. «Νομίζω ότι οι πιθανότητες μου για προαγωγή έχουν μειωθεί», είπε ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ, μιλούσα με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο και έχω βγει με μερικές. Δεν θέλω μια σοβαρή σχέση με καμία και πάντα δυσκολευόμουν να παραμείνω πιστός γι’ αυτό ο γάμος μου διαλύθηκε. Νιώθω χαμένος και μόνος και δεν είμαι σίγουρος πώς να αλλάξω τη ζωή μου».

Η υπεύθυνη της στήλης της εφημερίδας του εξήγησε ότι η συμπεριφορά του πληγώνει τους άλλους ανθρώπους, ενώ ο ίδιος μοιάζει να αποσυνδέεται από τις πράξεις του και να μην αναλαμβάνει την ευθύνη. Τέλος του πρότεινε να συνομιλήσει με έναν ψυχοθεραπευτή προκειμένου να καταλάβει γιατί νιώθει έτσι και να τον βοηθήσει να κατανοήσει την συμπεριφορά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ