Δύο συνταγές για μπριζόλα από βραβευμένο σεφ με αστέρι Michelin

Δύο συνταγές για μπριζόλες από τον βραβευμένο με Michelin σεφ Danny Grant. Φωτογραφία: Freepik

Δύο συνταγές για μπριζόλες από τον βραβευμένο με Michelin σεφ Danny Grant. Φωτογραφία: Freepik

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Danny Grant, μοιράζεται δύο συνταγές για μπριζόλες. O σεφ Danny Grant χρησιμοποιεί ντομάτες και πιπεριές για δύο διαφορετικές προετοιμασίες.

Ο σεφ και συνεργάτης εστιατορίων της Maple Hospitality Group έχει δημιουργήσει μενού σε μια σειρά από αναγνωρισμένα εστιατόρια σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Σκοτσντέιλ, το Ντάλας, το Μαϊάμι και τη Σάντα Μπάρμπαρα.

Μπριζόλα New York strip και φιλέτο μινιόν

Υλικά

Chimichurri

Οδηγίες

Για το chimichurri

Για τις μαριναρισμένες ντομάτες:

Για την μπριζόλα

Filet Mignon με Καλοκαιρινές Πιπεριές & Hearth Oil

Για 2 μερίδες

Υλικά

Hearth Oil

Garlic Jus

Οδηγίες

Για το Garlic Jus

Για το Hearth Oil

Συνδυάζουμε τα υλικά και τα χτυπάμε καλά.

Για την μπριζόλα

Exit mobile version