Aστυνομικός και bodybuilder άφησε την δουλειά της για να κάνει καριέρα στο OnlyFans – Πόσα χρήματα κερδίζει

Μια 61χρονη Καναδή, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της στις αρχές επιβολής του νόμου για να γίνει μοντέλο μπικίνι και του OnlyFans, είπε ότι κερδίζει σχεδόν 2.000 δολάρια την εβδομάδα και έχει αποκτήσει τεράστιο αριθμό ακόλουθων στο διαδίκτυο.

«Ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου ως αστυνομικός», είπε η influencer και μοντέλο των social media Bianca Jag, σύμφωνα με την Daily Star. «Ο κύριος στόχος μου ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους και είχα πολλά καθήκοντα».

«Έκανα επίσης ερευνητική εργασία, αλλά μετά από 17 χρόνια ως αξιωματικός, έφυγα γιατί δεν αισθανόμουν ικανοποιημένη. Δεν ήμουν ευτυχισμένη και χρειαζόμουν μια αλλαγή στη ζωή μου», είπε η Jag, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «Γαλλικό Καναδικό μοντέλο του διαδικτύου» στην πλατφόρμα X.

Η Jag παραιτήθηκε από την καναδική επιβολή του νόμου το 2012 και προσπάθησε να διευθύνει ένα εστιατόριο πριν ξεκινήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ, ανέφερε η Daily Star.

Η ίδια είπε ότι πριν κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της έβγαζε κατά μέσο όσο 800 δολάρια την εβδομάδα, ποσό το οποίο πλέον έχει διπλασιαστεί με το εβδομαδιαίο εισόδημά της να είναι κατά μέσο όρο 1.600 δολάρια την εβδομάδα.

«Άρχισα να εργάζομαι ως μοντέλο του διαδικτύου για να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά μετά το κλείσιμο του εστιατορίου μου», είπε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, σύμφωνα με την Daily Mail. «Εκείνη την εποχή, ήμουν σε έναν διαγωνισμό ως bodybuilder και ήξερα κάποιον που είχε έναν ιστότοπο για να αναδεικνύει τους μυς του, οπότε σκέφτηκα ότι θα το δοκιμάσω».

Η ίδια έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στις αναρτήσεις της.

Είπε ότι ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός της έχει πάει σε χειρουργεία και θεραπείες για να διατηρήσει μια λεπτή σωματική διάπλαση και να δείχνει νέα.

Η σελίδα της Jag στο Instagram συνδέεται με τον ιστότοπό της, ο οποίος αναφέρει λεπτομερώς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες σελίδες όπως το OnlyFans και το Stripchat.

«Λαμβάνω πολλά κομπλιμέντα στην κάμερα για την εμφάνισή μου. Είναι πολύ κολακευτικό και οι άνθρωποι συχνά μου λένε ότι δεν φαίνεται η ηλικία μου», είπε, σύμφωνα με την Daily Star.

«Μερικοί ρωτούν ακόμη και αν έκανα τυπογραφικό λάθος όταν έγραφα την ηλικία μου». Η γυναίκα αποκάλυψε ότι έχει ξοδέψει 22.000 δολάρια για εμφυτεύματα στήθους, 3.200 δολάρια για θεραπείες βλεφάρων και κάνει μπότοξ κάθε τρεις μήνες. «Δεν το παρακάνω γιατί δεν θέλω το πρόσωπό μου να μην έχει έκφραση», είπε. Η ίδια σημείωσε ότι πιθανότατα δεν θα υποβληθεί σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις στο μέλλον, εξηγώντας: «Είμαι ευχαριστημένη με αυτό που έχω τώρα».

Η Jag δεν είναι η μόνη που αφήνει την δουλειά της ως αστυνομικός για να γίνει μοντέλο αφού πολλές γυναίκες έχουν εγκαταλείψει το επάγγελμα της αστυνομικού για να γίνουν μοντέλα στο Διαδίκτυο ή είχαν λογαριασμό στο OnlyFans ενώ εργάζονταν στην επιβολή του νόμου.

Μια αστυνομικός της Μινεάπολης, για παράδειγμα, ερευνήθηκε τον περασμένο μήνα αφού οι ανώτεροί της έμαθαν για τον λογαριασμό της στο OnlyFans, αν και ο δήμαρχος της περιοχής δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις άσεμνες φωτογραφίες της.

Ο λογαριασμός της αποκαλύφθηκε αφού σταμάτησε για έλεγχο έναν οδηγό που αποδείχθηκε ότι ήταν συνδρομητής του λογαριασμού της.

Μια άλλη αξιωματούχος επιβολής του νόμου στο Κολοράντο αποσύρθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Arapahoe πέρυσι για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με εσωτερική έρευνα για της σελίδα της στο OnlyFans.

Ακόμα μία αστυνομικός στο Ντιτρόιτ παραιτήθηκε από το Σώμα το 2022 εν μέσω εσωτερικής έρευνας για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ