Απολαύστε τα πιο κρεμώδη ψητά σπαγγέτι Alfredo – Η συνταγή γνωστής food editor που θα σας ξετρελάνει

Συνταγή για ψητά σπαγγέτι Alfredo. Φωτογραφία: Pexels

Συνταγή για ψητά σπαγγέτι Alfredo. Φωτογραφία: Pexels

Τα ζυμαρικά είναι συχνά η εύκολη λύση όταν δεν υπάρχει διάθεση για κάτι πιο περίπλοκο. Βράζετε νερό, μαγειρεύετε τα ζυμαρικά, τα ανακατεύετε με τη σάλτσα και — έτοιμο το δείπνο. Αν και τα ψητά ζυμαρικά απαιτούν μερικά επιπλέον βήματα, απογειώνουν πραγματικά το πιάτο με εκείνη την ακαταμάχητη τυρένια επιφάνεια.

Μιλάμε για πιάτα στον φούρνο όπως μακαρόνια με τυρί ή, φυσικά, λαζάνια. Όσο λατρεμένα κι αν είναι αυτά τα φαγητά, η διαδικασία παρασκευής τους δεν είναι πάντα το ίδιο απολαυστική.

Φανταστείτε λοιπόν τον ενθουσιασμό όταν η food editor Patty δημιούργησε αυτό το υπέροχο, πλούσιο και κρεμώδες ψητό σπαγγέτι Alfredo, που συγκεντρώνει όλα όσα αγαπάμε σε ένα πιάτο ζυμαρικών στον φούρνο — αλλά με τη μισή προσπάθεια.

Θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ιδανικό γεύμα για μια καθημερινή ημέρα που ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Τι κάνει το ψητό σπαγγέτι Alfredo τόσο απολαυστικό

Φτιάξτε τη σάλτσα τυριού

Χρήσιμες συμβουλές αν φτιάχνετε ψητά σπαγγέτι Αλφρέντο

Πώς να φτιάξετε ψητά σπαγγέτι Αλφρέντο

Χρήσιμες συμβουλές αν φτιάχνετε ψητά σπαγγέτι Αλφρέντο

Αλλάξτε τα σπαγγέτι: Αν δεν σας αρέσουν τα σπαγγέτι ή απλά δεν έχετε πρόχειρα, αντικαταστήστε τα με άλλο σχήμα ζυμαρικών για να προσφέρετε μια διαφορετική υφή.

Τα gemelli, τα rigatoni, ή ακόμα και τα κλασικά fettuccine θα ήταν υπέροχα.
Τρίψτε το δικό σας τυρί:

Η τριμμένη παρμεζάνα σε κονσέρβα με το αναδευτήρα δεν θα είναι αρκετή εδώ, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε φρέσκα κομμάτια παρμεζάνας και μοτσαρέλας με χαμηλή υγρασία για να κάνετε τη σάλτσα πολυτελώς κρεμώδη.

Exit mobile version