Απαλλαγείτε από την υγρασία στους καθρέφτες του αυτοκινήτου με ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας

Πιστεύετε ότι χρειάζεστε πανάκριβα καθαριστικά για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο; Και όμως, μια λάτρης της καθαριότητας αποκαλύπτει ένα οικονομικό κόλπο που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις σταγόνες νερού στους καθρέφτες του αυτοκινήτου σας. Η λύση βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Η Tiktoker Chequanxiaoqiao μοιράστηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα διάφορους τρόπους με τους οποίους ένα συνηθισμένο προϊόν κουζίνας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στην καθαριότητα του αυτοκινήτου σας. Το βίντεο της ξεκινάει με την ερώτηση: «Γιατί οι έμπειροι οδηγοί έχουν πάντα πατάτες στο αυτοκίνητό τους; Απλά για διασκέδαση;». «Φυσικά και όχι! Οι πατάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους στο αυτοκίνητο», συμπληρώνει η ίδια.

4 έξυπνες χρήσεις της πατάτας στον καθαρισμό 

  • Για να καθαρίσετε τους καθρέφτες και να απαλλαγείτε από την υγρασία
  • Για να απομακρύνετε τη σκουριά από τα φανάρια του αυτοκινήτου
  • Για να καθαρίσετε τους λεκέδες από καφέ στα ποτήρια
  • Για να επαναφέρετε τη λάμψη στα παράθυρα του αυτοκινήτου

Πείτε «αντίο» στην υγρασία και στους θαμπούς καθρέφτες

Στο βίντεο της, η Chequanxiaoqiao δείχνει έναν καθρέφτη με σταγονίδια νερού. Παίρνει μια πατάτα και την τρίβει πάνω στην επιφάνεια του καθρέφτη μπρος-πίσω. Στη συνέχεια, ξεπλένει τον καθρέφτη και δείχνει ότι όλες οι σταγόνες έχουν εξαφανιστεί!

Απομακρύνετε τη σκουριά από τα φανάρια του αυτοκινήτου

Μετά από μακροχρόνια χρήση, τα μεταλλικά μέρη των φαναριών του αυτοκινήτου μπορεί να συγκεντρώσουν σκουριά, η οποία είναι δύσκολο να αφαιρεθεί.

«Απλά πρέπει να τρίψετε απαλά την κομμένη πλευρά της πατάτας πάνω στη σκουριά», λέει η Chequanxiaoqiao. «Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό και η σκουριά θα εξαφανιστεί».

Καθαρίστε τους λεκέδες από καφέ στα ποτήρια

Πολλοί οδηγοί απολαμβάνουν τον καφέ τους στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο πάτος των ποτηριών να γεμίζει με επίμονους λεκέδες Ευτυχώς, η Tiktoker Chequanxiaoqiao έχει τη λύση. Για να καθαρίσει τους δύσκολους λεκέδες από τα ποτήρια ακολουθεί τα εξής βήματα:

  1. Βάζει ψιλοκομμένες πατάτες μέσα στο ποτήρι.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτει νερό και περιμένει 3 λεπτά.
  3. Μόλις περάσει το τρίλεπτο, ο λεκές έχει εξαφανιστεί τελείως.

Αφαίρεση λαδιού από παρμπρίζ

Όταν δεν καθαρίζετε συχνά το αυτοκίνητό σας, μπορεί να σχηματιστεί ένα φιλμ λαδιού στο παρμπρίζ και στα πλαϊνά παράθυρα. Ωστόσο, αν τα τρίψετε με μια πατάτα και στη συνέχεια τα ξεπλύνετε με νερό, «τα τζάμια θα γίνουν και πάλι καθαρά και λαμπερά».

@chequanxiaoqiao One potato saves $900 in car maintenance #car #carsafety #car #skills #carsoft #manual #maintenance #chequanxiaoqiao ♬ 原聲 – Chequanxiaoqiao

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ