Ανέλαβε τη νομική επιμέλεια του πρώην συζύγου της γυναίκας του: «Τον φροντίζουμε μαζί»

Ο 36χρονος James Armstrong, αποφασίζοντας να παντρευτεί την αγαπημένη του, την 38χρονη Kris, δεσμεύτηκε και με μία ασυνήθιστη κατάσταση. Η Kris είχε ενημερώσει τον James ότι ο εφηβικός της έρωτας και πρώην σύζυγός της, ο 38χρονος Brandon, θα ήταν κομμάτι της ζωής τους.

Η Kris και ο Brandon παντρεύτηκαν το 2006, όμως η ευτυχία τους δεν κράτησε πολύ, εξ αιτίας ενός σοβαρού τροχαίου που κατέστησε τον Brandon νοητικά και σωματικά ανήμπορο, χωρίς να μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Η αφοσιωμένη σύζυγος τον φρόντιζε επί χρόνια, έως τη στιγμή που αποφάσισε να προχωρήσει και τού ζήτησε διαζύγιο.

Ωστόσο, δεν γινόταν να εγκαταλείψει τον Brandon και έτσι έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για ν’ αναλάβει την επιμέλειά του.

Συνέχισαν να τον φροντίζουν μαζί

Ο James υποδέχτηκε τον Brandon με ανοιχτή αγκαλιά. H αγάπη του για την Kris τον έκανε να δεχτεί την πλήρη ευθύνη για τη φροντίδα του πρώην συζύγου της. Στο CBS mornings ο James είπε: «Τους αγαπάω και τους δύο. Μας χρειάζεται, έχει ανάγκη ανθρώπους που τον αγαπούν». Το ζευγάρι, από κοινού φροντίζει για το φαγητό, το μπάνιο, τους γιατρούς και τα φάρμακα του Brandon.

H Kris δήλωσε: «Εκτιμώ πολύ που βοηθά με τη φροντίδα του Brandon που απαιτούν σωματική δύναμη. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να τον αλλάζω μόνη μου. Είναι ένα δώρο αγάπης που μου προσφέρει».

O Brandon ζει σε μονάδα φροντίδας και το ζευγάρι τον επισκέπτεται καθημερινά. Τα δύο παιδιά του ζευγαριού λατρεύουν τον Brandon, τον οποίον φωνάζουν ‘θείο’. Η Kris κατέγραψε τη συγκινητική της ιστορία και την ανέβασε στο TikTok, όπου έφτασε τα 4.5 εκ. views.

Σοβαρή απώλεια της μνήμης

Η Kris έχει αναλάβει τη φροντίδα του πρώην άνδρα της τα τελευταία 15 χρόνια και εξηγεί ότι η βραχυπρόθεσμη μνήμη του έχει πάθει σοβαρή βλάβη. Έτσι, δεν θυμάται ότι ο James είναι ο νέος σύζυγος της Kris. Βεβαιώνει ωστόσο, ότι ο Brandon λατρεύει τον James και ξέρει ότι τον νοιάζεται. Ο James με τη σειρά του αγαπά τον Brandon τόσο ώστε έχει αποφασίσει ότι θα εξακολουθήσει να τον φροντίζει, ακόμη και αν συμβεί κάτι στην Kris: «αν η Kris αρρωστήσει, ή πεθάνει, τότε θ’ αναλάβω εγώ την επιμέλεια. Θα έχει πάντα έναν άνθρωπο».

Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση της ανάρρωσης του Brandon, ο James λέει ότι θα έκανε πίσω «αν βρισκόταν κάποια θαυματουργή θεραπεία, εκείνος θα έπρεπε να είναι μαζί της, εκείνος ήταν μαζί της πρώτα». Η Kris θεωρεί ότι ο James το λέει επειδή είναι τόσο ξεχωριστός άντρας, ενώ εκείνος απαντά «κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ