Άνδρας είναι «παντρεμένος» με 6 γυναίκες – «Δυσκολευόμουν να θυμάμαι τα ονόματα τους»

Το μοντέλο Άρθουρ Ούρσο έχει γίνει γνωστός για την ερωτική ζωή του, αφού δηλώνει ότι έχει… παντρευτεί 6 γυναίκες. Αν και δυσκολεύεται να θυμάται τα ονόματα όλων των συντρόφων του ο Άρθουρ Ούρσο δηλώνει ευτυχισμένος.

Ο άντρας που είναι «παντρεμένος» με έξι συζύγους αποκάλυψε την τελευταία του αγάπη με μια ανάρτησή του στο Instagram. Ο Άρθουρ Ο Ούρσο είναι αρκετά ανοιχτός για τη σχέση του, ακόμα και για τον γάμο του. Έχει 208.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται λεπτομέρειες για την ζωή του.

Σε νέα ανάρτηση το μοντέλο από την Βραζιλία απέδειξε ότι έχει ακόμα πολλή αγάπη να δώσει. Φορούσε ένα φαρδύ φανελάκι και σορτς καθώς πόζαρε στο γυμναστήριο. «Σε κτητική σχέση με αυτήν( σ.σ. γυμναστήριο)!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, για να εξηγήσει ότι πλέον έχει αγαπήσει την γυμναστική.

Οι θαυμαστές του παρατήρησαν την μεγάλη αλλαγή στην φυσική του κατάσταση. «Είσαι πιο καυτός από ό,τι στην εκπομπή. Αν επιβιώσεις, θα το παρακολουθούσα μόνο για να σε βλέπω», έγραψε μία από τις θαυμάστριες του.

Ο Άρθουρ Ούρσο έχει μιλήσει ανοιχτά για τον «γάμο» του με 6 γυναίκες.
Ο Άρθουρ Ούρσο έχει μιλήσει ανοιχτά για τον «γάμο» του με 6 γυναίκες. Πηγή: arthurourso/Instagram)

«Δυσκολευόμουν να θυμάμαι τα ονόματα τους»

Ωστόσο ένας χρήστης σχολίασε ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο, βίντεο και φωτογραφίες που να αφορά κάποια από τις 6 συντρόφους του. «Τι έπαθε η γυναίκα σου που εξαφανίστηκε από το Instagram, είναι καλά; Ειδήσεις, παρακαλώ, είμαι θαυμαστής και ανησυχώ για την μεγάλη της αγκαλιά», ανέφερε ο χρήστης.

Ο Άρθουρ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της ζωής του με έξι γυναίκες. Πρόσφατα, η σύζυγός του Λουάνα επέμεινε ότι δεν υπήρχε ζήλια στο σπίτι αλλά ο Άρθρου συνήθως ξεχνούσε τα ονόματά τους στο κρεβάτι.

«Αισθάνομαι ολοκληρωμένη με τον γάμο μας, καθώς πρόθεσή μου ήταν πάντα να τον κάνω ευτυχισμένο. Έτσι, αν είναι ευτυχισμένος, είμαι επίσης πολύ χαρούμενη. Λατρεύω τα κορίτσια», είπε η σύζυγος του.

Τώρα το ζευγάρι έχει άλλες πέντε «φίλες», τις οποίες το μοντέλο παντρεύτηκε με μία τελετή, η οποία δεν είναι νομικά δεσμευτική.
Ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα με τόσες συντρόφους. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι κάποιες από τις γυναίκες πήραν «διαζύγιο».

Πρόσφατα, η «σύζυγος» του Αγκάθα αποφάσισε να διακόψει την σχέση τους. «Το να θυμάμαι τα ονόματά τους ήταν μια πρόκληση [για λίγο], αλλά όχι αυτές τις μέρες», εξήγησε ο Άρθουρ.

Ο Άρθουρ Ούρσο στην τελευταία ανάρτηση του έδειξε την αγάπη του για την γυμναστική.
Ο Άρθουρ Ούρσο στην τελευταία ανάρτηση του έδειξε την αγάπη του για την γυμναστική. Πηγή: arthurourso/Instagram)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ