Twitter: Μόνιμος ο αποκλεισμός των χρηστών για «ψεύτικα προφίλ»

Ο Elon Musk δήλωσε χθες ότι οι χρήστες του Twitter που έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ που μιμούνται άλλους χρήστες, χωρίς να τα έχουν χαρακτηρίσει ως “παρωδία” θα αποκλείονται μόνιμα από την αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς προειδοποίηση.

Σε μία ξεχωριστή ανάρτησή του στο Twitter, ο Musk δήλωσε ότι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η πλατφόρμα προχωρούσε στην έκδοση μιας προειδοποίησης πριν από την αναστολή του προφίλ, αλλά καθώς το Twitter εξελίσσει μία ευρεία διαδικασία επαλήθευσης των χρηστών του, δεν θα υπάρξει καμία προειδοποίηση όπως επίσης και δεν θα υπάρξουν “εξαιρέσεις”.

“Αυτό θα αποτελέσει μία προϋπόθεση για την εγγραφή στο Twitter Blue”, δήλωσε ο Musk, προσθέτοντας ότι η οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος θα προκαλεί την απώλεια του σήματος επαλήθευσης της ταυτότητας του χρήστη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το Twitter το Σάββατο αναβάθμισε την εφαρμογή του στο App Store της Apple προκειμένου να αρχίσει να συλλέγει τη μηνιαία χρέωση των 8 δολαρίων για το μπλε σήμα επαλήθευσης των στοιχείων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ