HBO Max και Discovery Plus ενώνονται σε μία νέα υπηρεσία από το 2023

Μόλις δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας streaming HBO Max, με αρκετά μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, η Warner Bros. σκοπεύει να προχωρήσει σε rebranding από το επόμενο καλοκαίρι συνενώνοντας και την συνδρομητική υπηρεσία Discovery Plus.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety.com, η νέα υπηρεσία θα κάνει την εμφάνιση της πρώτα στις ΗΠΑ και αργότερα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες, επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε στην Ελλάδα απευθείας τη νέα υπηρεσία (δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα μέχρι στιγμής) αφού αναβλήθηκε το φετινό λανσάρισμα. Ακόμη, κυκλοφορούν φήμες πως θα προστεθούν περισσότερα πακέτα συνδρομής και μάλλον θα δούμε κάποιο που θα περιλαμβάνει διαφημίσεις με την χαμηλότερη χρέωση ή ακόμη και δωρεάν.

Μέχρι στιγμής οι υπηρεσίες HBO, HBO Max και Discovery Plus συγκεντρώνουν περισσότερους από 92.1 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, παρουσιάζοντας αύξηση 1.7 εκατ. το τελευταίο τρίμηνο (όλες μαζί). Είναι προφανές ότι θα αλλάξει ριζικά το τοπίο στην αγορά του streaming με τις κινήσεις κυρίως της Netflix και μένει να δούμε πως θα απαντήσουν τα «βουνά» (Disney και Apple).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ