Facebook: Η αλλαγή που ετοιμάζει η Meta και θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Μπορεί η Meta και το Facebook να προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να μειώσουν τα ψεύτικα προφίλ, συνδέοντας κάθε λογαριασμό με ένα πραγματικό προφίλ, όμως τώρα η δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα προχωράει σε μία αλλαγή που δεν έρχεται σύμφωνη με αυτήν τη στρατηγική. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν έως και πέντε διαφορετικά προφίλ σε έναν λογαριασμό τους, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες το Facebook προσπαθεί έτσι να μειώσει την πτωτική πορεία της πλατφόρμας, ειδικά στους πιο νέους χρήστες που προτιμούν το TikTok.

«Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προσαρμόσουν την εμπειρία τους βάσει των ενδιαφερόντων τους και των σχέσεών τους, δοκιμάζουμε έναν τρόπο να υπάρχουν παραπάνω από ένα προφίλ συνδεδεμένα με ένα λογαριασμό Facebook. Οποιοσδήποτε όμως χρησιμοποιεί το Facebook, πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί τους κανόνες μας» τόνισε ο εκπρόσωπος της Meta.

facebook

Η νέα αυτή αλλαγή θα προσφέρει στους χρήστες του Facebook έναν επίσημο τρόπο να διατηρούν την ανωνυμία τους. Υπενθυμίζεται πως την επιλογή αυτή προσφέρουν ήδη το TikTok, το Twitter, ακόμα και το Instagram που ανήκει στη Meta.

Στην ανακοίνωσή της, η Meta ανέφερε πως η νέα λειτουργία δοκιμάζεται σε έναν αριθμό χωρών, χωρίς όμως να τις κατονομάσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ