Έρχονται ακόμη περισσότερες διαφημίσεις στο Instagram – ΦΩΤΟ

Πολύ σύντομα το Instagram θα προσθέσει διαφημίσεις σε νέα “σημεία” της εφαρμογής.

Όπως ανακοινώθηκε έρχονται δύο νέα εργαλεία στην πλατφόρμα, στόχος των οποίων είναι να δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στους διαφημιστές για να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες. Συγκεκριμένα, το Instagram θα προσθέσει διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης (search), ενώ ανακοινώθηκαν και τα «Reminder Ads» (Υπενθυμίσεις διαφημίσεων).

Οι διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης θα επιτρέψουν στους διαφημιστές να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες στο Instagram. Εάν κάποιος χρήστης κάνει αναζήτηση «περιποίηση δέρματος» (skin care), τότε ανάμεσα στα αποτελέσματα θα υπάρχουν και διαφημίσεις, οι οποίες θα φέρουν την ετικέτα “Sponsored” κάτω από το όνομα του λογαριασμού, προκειμένου να ξεχωρίζουν.

Το Instagram ανακοίνωσε ότι οι διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης θα ξεκινήσουν παγκοσμίως τους επόμενους μήνες, μετά από μια αρχική δοκιμαστική φάση. Μέχρι στιγμής διαφημίσεις εμφανίζονται στο κεντρικό feed του Instagram, στις ιστορίες, στα reels και στο Explore.

Instagram Search Ad

Τα νέα «Reminder Ads» (Υπενθυμίσεις διαφημίσεων) θα επιτρέπουν στους διαφημιστές να δημιουργήσουν reminders για επερχόμενες εκδηλώσεις ή κυκλοφορίες. Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν τους ενδιαφέρει κάποιο γεγονός και να λάβουν έως και τρεις ειδοποιήσεις από το Instagram. (Μία ειδοποίηση 24 ώρες πριν, μία 15 λεπτά πριν, και μία την στιγμή του γεγονότος)

Instagram Reminder Ads

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ