Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις της NASA για τα UFO – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνέντευξη τύπου της NASA, στην οποία παρουσιάζεται η έκθεση για τα «Μη Αναγνωρισμένα Ανώμαλα Φαινόμενα» (Unidentified Anomalous Phenomena – UAP), όπως πλέον είναι γνωστά αυτά που κάποτε αποκαλούσαμε UFO ή ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στα ελληνικά), καθώς και για πιθανές ενδείξεις εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα.

Δείτε live τις ανακοινώσεις:

Νωρίτερα, ο διευθυντής της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, Μπιλ Νέλσον, δήλωσε ότι θα δοθούν πληροφορίες για διάφορες παράξενες θεάσεις, όπως ένα βίντεο που έγινε viral πριν λίγες εβδομάδες και υποτίθεται ότι καταγράφει την πτήση ιπτάμενων δίσκων στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η έρευνα ξεκίνησε το 2022 από 16 ειδικούς σε διάφορους τομείς σχετικά με το διάστημα και τη ζωή πέρα από τον πλανήτη μας. Σκοπός της ερευνητικής ομάδας ήταν να δημιουργήσει ένα οδικό χάρτη για τη χρήση των διαθέσιμων δεδομένων και των εργαλείων της επιστήμης ώστε να προχωρήσουμε σαν ανθρωπότητα στο βαθμό κατανόησης αυτών των «μη αναγνωρισμένων ανώμαλων φαινομένων», τονίζει η ανακοίνωση της διαστημικής υπηρεσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ