Αεροπλάνα του μέλλοντος: Εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό των πτήσεων δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη

Εικόνες για το πώς θα δείχνει το εσωτερικό των αεροπλάνων, που θα αλλάξουν ραγδαία με την έλευση νέας τεχνολογίας, δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη.

Ένας χρήστης του Twitter ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να φανταστεί πώς θα μπορούσε να είναι μια καμπίνα γνωστής αεροπορικής εταιρείας που έχει χαμηλές τιμές.
Η τεχνητή νοημοσύνη φαντάστηκε σειρές καθισμάτων στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλην.

Η εφημερίδα Daily Mail ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να φτιάξει εικόνες με το πώς φαντάζεται ότι θα μπορούσαν να είναι τα αεροσκάφη των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της Αμερικής μέχρι το 2050.

πτήση μέλλον τεχνητή νοημοσύνη

Σε μία εικόνα έχουν τοποθετηθεί καθίσματα και στην οροφή του αεροσκάφους προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες. Σε άλλη εταιρεία φαίνονται οι επιβάτες να στέκονται μπροστά στα παράθυρα και σε οθόνες.

Σε μία άλλη εταιρεία, για την οποία οι επιβάτες έχουν παραπονεθεί ότι έχει άβολα καθίσματα, η τεχνητή νοημοσύνη προτίμησε να τα αφαιρέσει. Προσέθεσε κάποια σημεία για να κάθονται ή να ακουμπούν οι επιβάτες. Ωστόσο αυτό το αεροσκάφος θυμίζει περισσότερο το εσωτερικό ενός λεωφορείου.

πτήση μέλλον τεχνητή νοημοσύνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ