Ζήτησε αναβολή της εκδίκασης ο ΠΑΟΚ, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε

Ένα νέο στοιχείο παρουσιάστηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή για την ματαίωση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αρετόπουλο (σε αυτή αναφέρεται ότι όλα έγιναν νομότυπα αναφορικά με το φύλλο αγώνα, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι ο γιατρός διαβεβαίωσε για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και πως γι’ αυτό διέκοψε το ματς) και ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του αιτήθηκε αναβολή της διαδικασίας, τονίζοντας πως “μια ύποπτη συμπληρωματική έκθεση διαμορφώνει νέα δεδομένα”.

Ο κ. Μαυρομάτης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας για την Δευτέρα (5/3), αναφέροντας:

“Ήρθαμε για να δικάσουμε. Με μεγάλη μας έκπληξη λαμβάνουμε συμπληρωματική έκθεση διαιτητή. Αγνοούμε πώς ζητήθηκε αυτή η έκθεση. Δεν συνέτρεχαν λόγοι για να ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση.

Ζητούμε να αναβληθεί η διαδικασία, ώστε να παραβρεθεί και ο διαιτητής, ο οποίος άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Μια ύποπτη συμπληρωματική έκθεση διαμορφώνει νέα δεδομένα. Να κληθούν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του αγώνα”.

Ο νομικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος επισήμανε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν καμία αντίρρηση για την αναβολή:

“Θεωρώ ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή ως προς την ετοιμότητα των συναδέλφων, έχει βάση. Είναι στην κρίση σας. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση για να δώσετε αναβολή”.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ ωστόσο απορρίφθηκε και δόθηκε διακοπή λίγης ώρας για να εξετάσουν οι δικηγόροι του “δικεφάλου του Βορρά” τα νέα στοιχεία.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ