Ζήσης: Να κάνουμε κάτι μεγάλο

Ζήσης: Να κάνουμε κάτι μεγάλο

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης, μετά την νίκη της Εθνικής επί της Τουρκίας με 84-61, τονίζοντας στη συνέχεια στην κάμερα του ΑΝΤ1 πως τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις αλλά αυτό που θέλει είναι η Ελλάδα να πετύχει κάτι μεγάλο.

«Θέλω να μείνω στην εικόνα της ομάδας. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, παίξαμε χωρίς τον ηγέτη μας τον Βασίλη Σπανούλη. Σαστίσαμε με τον τραυματισμό του κόντρα στην Ρωσία. Παίξαμε πολύ δυνατά κόντρα στην Τουρκία, παίζουμε σαν ομάδα. Το καλό είναι ότι προκριθήκαμε, αλλά παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ιταλία σε λιγότερο από 24 ώρες και πρέπει πλέον να πέσουν οι τόνοι και να προετοιμαστούμε για αυτό.

Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι 10 χρόνια και τα χρόνια περνάνε και κάποια στιγμή θα σταματήσω από την Εθνική και το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνουμε κάτι μεγάλο. Δεν με ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις.

Θέλαμε να μας φύγει το άγχος και σε εμάς αλλά και στον Βασίλη, να δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και χωρίς τον Σπανούλη».

Για τον Σπανούλη: «Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Έκανε εντατική θεραπεία και είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα να παίξει. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας».

Για την Ιταλία: «Τα φιλικά δεν περνάνε. Παίζουν τρομερά οι Ιταλοί και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Ξέρουν ότι είμαστε το φαβορί και θα ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα δύο τελευταία ματς είναι σαν να ξεκινάει η δεύτερη φάση και πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτήν».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ