Ζαρντίμ: Δεν σκέφτομαι το μέλλον

Ζαρντίμ: Δεν σκέφτομαι το μέλλον

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό το άφησε… ανοιχτό, τονίζοντας πως όλα μπορούν να αλλάξουν! Ο Ζαρντίμ είναι ενθουσιασμένος με τις επιτυχίες και σκέφτεται το… αήττητο.

Το αήττητο του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει έκπληξη και στην Πορτογαλία, με τον Τύπο να εγκωμιάζει τους Πειραιώτες και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για ακόμα μια φορά στην πατρίδα του, εξέφρασε την επιθυμία του για το πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά.

«Βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο, αν αυτό έπειτα από 30 ματς γίνει χωρίς ήττα ακόμα καλύτερα… Θέλουμε την καλή πορεία στην Ευρώπη, πρώτο μας στόχος είναι η παρουσία στους «16» και η πρόκριση κόντρα στη Λεβάντε. Στην αρχή δεν φανταζόμουν πως θα είχα τόσες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Όμως είμαστε στην κορυφή και αήττητοι…» υποστήριξε στον Antena 1.

Ωστόσο, ο Ζαρντίμ δεν θέλησε να ανοίξει το κομμάτι της παραμονής στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όλα μπορούν να συμβούν στο… λεπτό«Είναι δύσκολο να προσδιορίσω το μέλλον, εξάλλου δεν είχα φανταστεί πως θα βρισκόμουν φέτος στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές όλα μπορούν να συμβούν. Έχω συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο και φεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ακόμα. Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή…».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ