Χωρίς Τοροσίδη στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς Τοροσίδη στη Νέα Σμύρνη

 

Απουσίες θα έχει στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός, καθώς πέραν του τραυματισμού του Δημήτρη Σιόβα, οι ενοχλήσεις που νιώθουν Τοροσίδης και Πάντελιτς θα τους κρατήσουν εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η κατάσταση του “Τόρο” δεν εμπνέει ανησυχία όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει χάσει προπονήσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμήσει να τον προφυλάξει.

Τακτική και σκληρή δουλειά στο κομμάτι της τεχνικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δίτερμα και έριξαν το βάρος στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία, ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος, απέναντι στον Πανιώνιο, το Σάββατο.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του, κάνοντας θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε θεραπεία, λόγω του μικροπροβλήματος στο γαστροκνήμιο, ενώ θεραπεία έκανε και ο Δημήτρης Σιόβας.

Εκτός προπόνησης, με αερόβιο πρόγραμμα κινήθηκε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ