Ξεσηκωμός για τον Θρύλο

Ξεσηκωμός σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στις τάξεις των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού Πειραιώς, στην Αυστραλία, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αγωνιστεί στη Μελβούρνη το Σάββατο 19 Μαϊου. Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Βίκτορι της Μελβούρνης η οποία αν και φέτος είχε μια άσχημη χρονιά, εντούτοις παραμένει η δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική ομάδα της Αυστραλίας.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Αυστραλία. Η πρώτη ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 1978, όπου είχε επικρατήσει με 2-1 της Ελλάδας Μελβούρνης. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Περόνε και Γαλάκος. Ήδη οι φίλοι εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν εισιτήρια, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως ο Ολυμπιακός θα επισκεφθεί την Αυστραλία «με όλα τα αστέρια του».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε στους Αυστραλούς ότι η επίσκεψη στην Αυστραλία αποτελεί τιμή για τον πειραϊκό σύλλογο. «Είναι τιμή για τον σύλλογό μας, που τελικά θα επισκεφτούμε την Αυστραλία. Ελπίζουμε σε περαιτέρω προβολή της ομάδας μας στους χιλιάδες Έλληνες και να τους ψυχαγωγήσουμε με το ιδιαίτερο επιθετικό μας ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόσκληση και ανυπομονούμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει τους φίλους της ομάδας στην Αυστραλία, ότι «δεν θα απογοητευτούν». «Ξέρουμε πως έχουμε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, είναι μεγάλη η χαρά μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε», δήλωσε ο διεθνής άσος των Πειραιωτών.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ