WRC: Άγιο είχε ο Χίρβονεν

Την τύχη με το μέρος τους είχαν ο Μίκο Χίρβονεν και ο συνοδηγός του Γιάρμο Λέτινεν, αφού την γλίτωσαν από σοβαρό ατύχημα στην Ιταλία.

Ειδικότερα, το Φινλανδικό πλήρωμα της εργοστασιακής ομάδας της Citroen, βρισκόταν στην Τοσκάνη στο πλαίσιο δοκιμών πριν από τον αγώνα στη Νέα Ζηλανδία.

Στα μισά περίπου της μονοήμερης διαδικασίας έχασαν τον έλεγχο του DS3 WRC, με αποτέλεσμα να φέρουν πολλές τούμπες χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθησαν στις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πήραν εξιτήριο.

«Ο Μίκο τούμπαρε αρκετές φορές και το ατύχημα έγινε ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι Μίκο και Γιάρμο είναι μια χαρά. Επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και οι δοκιμή ολοκληρώθηκε», δήλωσε εκπρόσωπος της Citroen.

To Φινλανδικό πλήρωμα προετοιμάζονταν για τον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Φινλανδία, στις 21 Ιουνίου.             Ο Μίκο Χίρβονεν: Πηγή: naftemporiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ