«Βροχή» τα γκολ για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

«Βροχή» τα γκολ για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

 

Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές στο 2ο ημίχρονο και επιβλήθηκε ολοκληρωτικά του ΠΑΟ Κρουσσώνα, επικρατώντας με 7-1, στην πιο ευρεία νίκη της μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την πλέον ολοκληρωτική της εμφάνιση μέσα στη σεζόν, απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα και κατάφερε να πετύχει ευρεία νίκη, ικανοποιώντας απόλυτα το κοινό της που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Πρόσωπο του αγώνα ο Μπρέσεβιτς ο οποίος για πρώτη φορά έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του, πετυχαίνοντας τρία γκολ (46′-55′-59′). Από κοντά σε απόδοση και ο Ντακόλ ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (53′ και 74′ με πέναλτι), ενώ από ένα γκολ έβαλαν ο Γροντής που άνοιξε το σκορ στο 33′ και Πλατέλλας με εξαιρετική ενέργεια (έσκαψε τη μπάλα και σκόραρε με βολ πλανέ) στο 65′.

Για τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Καλομοίρη στο 74′, ο οποίος ανέτρεψε εντός της περιοχής τον Πλατέλλα, μείωσε ο Παππάς στο 80′.

Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Κορδέρο, Σταθάκης, Γεωργέας (Αργυρίου 68′), Ντακόλ (Τσεβάς 75′), Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπρέσεβιτς (Παυλής 75′).

ΠΑΟΚ (Σηφάκης): Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης, Παππάς.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ