Βούρκωσε ο Παμλίδης – Η αφιέρωση του γκολ στον παιδικό του φίλο που πέθανε

Ο Γιώργος Παμλίδης σκόραρε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ποδοσφαιριστής αρχικά ανέφερε ότι ήταν χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει, αλλά θα ήθελε να συνδυαστεί με την νίκη της ομάδας του. “Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο. Θα πρέπει να μας χαροποιεί που πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας” σημείωσε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV και εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς αφιέρωσε το γκολ του σε έναν παιδικό του φίλο που έφυγε από τη ζωή.

“Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ιδιαίτερη αφιέρωση για το γκολ. Θέλω να το αφιερώσω σε έναν παιδικό φίλο που έχασα…” ανέφερε, ενώ η φωνή του “έσπασε” λόγω της συγκινησιακής φόρτισης. Ο Γιώργος Παμλίδης έκανε μια παύση, σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυά του και συνέχισε:

“Η κηδεία έγινε χθες, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω υποχρεώσεων… Περάσαμε όλη την παιδική μας ηλικία μαζί, έφυγε δυστυχώς» είπε ο επιθετικός του Απόλλωνα, φανερά συγκινημένος και δακρυσμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ