“Βόμβα” Ομπράντοβιτς: Ποια ομάδα αναλαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα χέρια με τον Όστογια Μιχαϊλοβιτς και έγινε ο νέος προπονητής της Παρτιζάν για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μια γιγαντιαίων διαστάσεων συμφωνία των δύο πλευρών, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να στοχεύει στην επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Κurir», λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας που παραδέχθηκε τις επαφές με τον πολυνίκη προπονητή. Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από έναν χρόνο εκτός πάγκων, καθώς τη φετινή σεζόν δεν εργάστηκε, γέμισε τις μπαταρίες του και επιστρέφει με κίνητρο να βοηθήσει το μπάσκετ της χώρας του να πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο συλλόγων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Kurir», οι παράγοντες της ομάδας πρόσφεραν ένα μπάτζετ ικανό για να διεκδικήσει ο Ομπράντοβιτς την κορυφή τόσο στη Σερβία και στην Αδριατική Λίγκα, όσο και στο EuroCup στο οποίο θα συμμετάσχει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Ζόραν Σάβιτς που έχει τον ρόλο του γενικού διευθυντή.

Ο Ομπράντοβιτς εργάστηκε στην Παρτιζάν από το 1991 έως το 1993, συνέχισε στη Μπανταλόνα τη σεζόν 1993/94, πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 1994 και αποχώρησε το καλοκαίρι του 1997 για να αναλάβει την Μπένετον Τρεβίζο. Από το 1999 έως το 2012 ήταν ο άνθρωπος που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ από το 2013 έως το 2020 δημιούργησε μια σπουδαία Φενέρμπαχτσε, με την οποία αναδείχθηκε για ένατη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ευρώπης, κερδίζοντας το 2017 τον Ολυμπιακό.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ