Βλέπει την πόρτα της εξόδου;

Βλέπει την πόρτα της εξόδου;

 

Πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε τον εκνευρισμό να τον κυριεύσει. Φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου όταν δέχθηκε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες. Ο Πορτογάλος απάντησε ανεβάζοντας παλμούς και μόλις ολοκλήρωσε την απάντησή του, αποχώρησε από την αίθουσα!

«Πριν από 15 – 18 μέρες αυτή η ίδια ομάδα έπαιξε εδώ απέναντι στην Τότεναμ με ηρεμία, καλή θέληση, μπόρεσε να προσπεράσει μια ήττα από την οποία προέρχονταν, έπαιξε καλύτερα από την Τότεναμ. Σήμερα μετά από τα δύο τελευταία αποτελέσματα ελπίζαμε ότι όλα θα κυλούσαν πιο ήρεμα, πιο συγκροτημένα. Είναι απορίας άξιο γιατί αυτό δεν συνέβη. Θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου ότι όταν μια ομάδα κάνει λάθος το εκμεταλλεύεται ο αντίπαλός της. Αυτό συνέβη σήμερα με τον αντίπαλό μας ενώ εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τα δικά του. Σήμερα ένα λάθος μας στέρησε τη νίκη. Πέρσι σχεδόν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τα κερδίζαμε. Όλοι οι παίκτες ήθελαν τη νίκη, όμως μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν υπήρχε γαλήνη. Οι νίκες χρειάζονται δουλειά, αυτοπεποίίθηση, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Σίγουρα αν δεν δεχόμασταν το γκολ, δεν θα γίνονταν η ερώτηση τώρα. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά, εμπιστοσύνη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου αλλά πρέπει και οι ίδιοι να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Αυτούς διαθέτουμε, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να βρουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους», είπε αρχικά ο Φερέιρα προσπαθώντας να αναλύσει την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Στην ερώτηση για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα από τους οπαδούς, ο Πορτογάλος είπε: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει με μένα ό,τι θέλει. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου με τη δουλειά που κάνω. Όμως είναι σημαντικό να μην ξεχνάει απολύτως κανείς στον Παναθηναϊκό το σύντομο παρελθόν. Πέρσι είχα επωμιστεί ό,τι είχα επωμιστεί. Έχω καλή μνήμη και δεν τα ξεχνάω. Από τότε π[ου ήρθα δεν ξεχνάω την προϊστορία, τι πέρασα, τις δυσκολίες που επωμίστηκα, όλα όσα ήμουν υποχρεωμένος να αντιμετωπίσω. Ο σύλλογος και οι οπαδοί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Πηγή:Pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ