ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια στον Τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ

Νέα πλάνα από τα επεισόδια μέσα στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έρχονται στη δημοσιότητα.

Οπαδοί πετούν αντικείμενα και εκσφενδονίζουν καπνογόνα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα με το βίντεο της ΕΡΤ. Στο μεταξύ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διάφορων αδικημάτων. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες συμμετείχαν στις επιθέσεις με βεγγαλικά και καπνογόνα σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, στις ζώνες ασφαλείας, στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επιτέθηκαν σε δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Κηφισσίας, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ τραυματίστηκε από πέτρα ένας αστυνομικός της Άμεσης Δράσης. Για τα επεισόδια εντός του σταδίου, αναμένεται να κατηγορηθούν και άλλοι οπαδοί, καθώς το Τμήμα Αθλητικής Βίας, αναλύει το οπτικό υλικό και αναμένεται να ταυτοποιηθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ