ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα του Gutierrez

ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα του Gutierrez

Η σύγκρουση του Pastor Maldonado με τον Esteban Gutierrez στον 41ο γύρο του GP Μπαχρέιν είχε αποτέλεσμα την τρομακτική απογείωση της Sauber του Μεξικανού, αλλά έφερε στον οδηγό της Lotus μια σειρά από τιμωρίες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Maldonado επιβλήθηκε ποινή στάσης 10 δευτερολέπτων στα pit, αλλά μετά το τέλος του οι αγωνοδίκες πρόσθεσαν και κάτι παραπάνω.

Καθώς ο Βενεζουελανός κρίθηκε υπεύθυνος για τη σύγκρουση, οι αγωνοδίκες τον τιμώρησαν με ποινή 5 θέσεων για τον επόμενο αγώνα, που είναι το GP Κίνας σε δύο εβδομάδες. Επιπλέον, του έδωσαν και 3 βαθμούς ποινής στη superlicense του. Αυτοί είναι οι πρώτοι φετινοί βαθμοί ποινής για τον Maldonado.

Βαθμούς ποινής στο νέο point system της Formula 1 πήρε και ο Jules Bianchi. Ο οδηγός της Marussia κρίθηκε υπεύθυνος για τη σύγκρουση με τον Adrian Sutil στο ξεκίνημα του αγώνα και για αυτόν το λόγο πήρε ποινή διέλευσης κατά τη διάρκειά του. Με αυτούς τους βαθμούς ο Bianchi έφτασε στους 4. Σύμφωνα με το νέο σύστημα, αν φτάσει στους 12 βαθμούς μέσα σε ένα χρόνο θα αποκλειστεί αυτόματα από το επόμενο GP.

ΠΗΓΗ: msfree.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE, Stan555100

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ