ΒΙΝΤΕΟ-Παραλίγο τραγωδία στο Ολντ Τράφορντ

ΒΙΝΤΕΟ-Παραλίγο τραγωδία στο Ολντ Τράφορντ

«Πάγωσαν» όλοι στο «Ολντ Τράφορντ», στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νοριτς, όταν ο μέσος της φιλοξενούμενης, Ρόμπερτ Σόντγκρας έμεινε για οκτώ λεπτά αναίσθητος στο χορτάρι, μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Ραφαέλ. Οι δυο παίκτες βρήκαν κεφάλι με κεφάλι, και ο Ρόμπερτ Σόντγκρας έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρώτος που πήγε κοντά του ήταν ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αντερς Λίντεγκααρντ, ο οποίος και αυτός σοκαρίστηκε…Ο Σκωτσέζος άσος των «καναρινιών», μετά την σύγκρούση με τον αντίπαλό του έπεσε κάτω και οι οπαδοί «πάγωσαν». Βλέπετε, οι γιατροί, που πήγαν αμέσως από πάνω του, προσπαθούσαν επί οκτώ λεπτά να τον συνεφέρουν. Επίσης, όταν ο Ρόμπερτ Σόντγκρας συνήλθε, δεν ήταν σε θέση να παίξει και έδειξε ζαλισμένος.

Έγινε αλλαγή στο 65’ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε βαριά διάσειση. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, αργά το βράδυ πήρε εξιτήριο και το πρωί της Τετάρτης ταξίδεψε για το Νόριτς.Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την «DailyMail», στο pamesports.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ