ΒΙΝΤΕΟ-Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια για το 41ο

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια για το 41ο

Το ερυθρόλευκο… γλέντι στα αποδυτήρια δεν είχε προηγούμενο, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τον τίτλο.

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια δεν κράτησαν περισσότερο από λίγα λεπτά, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και γεμάτοι χαμόγελα να υψώνουν μία φανέλα της ομάδας που πίσω έγραφε «Ολυμπιακός» και από κάτω είχε το νούμερο 41! Οι ιαχές «Campeones, Campeones» ακούστηκαν δυνατά με τους ποδοσφαιριστές να μην κρύβουν την μεγάλη τους ευτυχία.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας όμως είναι διαρκείς και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τη δυνατότητα να το… διασκεδάσουν για πολύ. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει να γιορτάσει επίσημα, με τον κόσμο του στις εξέδρες, την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 13 Απριλίου, μετά και την τελευταία αγωνιστική και το ματς με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκεί θα έχουν και οι φίλαθλοι την δυνατότητα να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι τα… έδωσαν όλα κατά την διάρκεια της χρονιάς, ακόμη ένα πρωτάθλημα. Προς το παρόν, στο μυαλό όλων στην ομάδα μας υπάρχει μόνο μία σκέψη: Να ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβηκε από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει πλάνα από τους πανηγυρισμούς των παικτών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ