ΒΙΝΤΕΟ-Νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης

 

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Ντιόπ της Λεβάντε μετά τη λήξη του αγώνα με την Ατλέτικο. Ο Σενεγαλέζος πλησίασε στην γωνία του κόρνερ και αμέσως υπήρξε ένταση, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούς. Μετά τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα, ο Ντιόπ γίνεται στόχος από μια μερίδα οπαδών της Ατλέτικο. Ο 28χρονος πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται καθώς μόλις αντιλήφθηκε την “αντίδραση” των οπαδών των “ροχιμπλάνκος” άρχισε να χορεύει. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιόπ δήλωσε “Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα. Είναι ένα θέμα που με έχει επηρεάσει πολύ. Πήγα να εκτελέσω ένα κόρνερ και μερίδα των φίλων της Ατλέτικο άρχισε να κάνει ήχους μαϊμούς. Για να μην χειροτερέψω την κατάσταση ξεκίνησα να χορεύω αλλά δεν προσέβαλα κανέναν.

Δεν έχω τίποτα εναντίον των οπαδών της Ατλέτικο, επειδή ήταν μόνο μια μερίδα που φώναζε σε εμένα. Πιστεύω πως είναι ασέβεια το γεγονός πως συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Είναι πρόκληση. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε ρατσισμό, αλλά οι ήχοι μαϊμούς πρέπει να σταματήσουν τώρα”.

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο Beats THe Dude

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ