ΒΙΝΤΕΟ-Μίτσελ: Για τη νίκη και τη δόξα

ΒΙΝΤΕΟ-Μίτσελ: Για τη νίκη και τη δόξα

Μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, επιθετική τακτική παρά το σεβασμό στη δυναμικότητα του αντίπαλου και πίστη ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Μίτσελ εμφανίστηκε αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι η ανυπομονησία των παικτών του για να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι και η δίψα τους για διάκριση στη διοργάνωση, τον κάνουν πολύ αισιόδοξο.

«Δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας, έτσι έχουμε μάθει να παίζουμε κι αυτό θα κάνουμε αύριο. Όποιος πάει για ισοπαλία, προσκαλεί την ήττα. Εμείς θα πάμε για τη νίκη, με τη βοήθεια των οπαδών μας που θα γεμίσουν το γήπεδο. Αν ήμουν μέλος της Παρί, την οποία σέβομαι και θαυμάζω, δεν θα ήμουν ήσυχος», ήταν οι σημαντικότερες ατάκες του Μίτσελ.

Ο Κώστας Μήτρογλου που προφανώς θα είναι βασικός μαζί με τον Σαβιόλα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δήλωσε ότι το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Ενώ και αυτός μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία του με τον Σαβιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα σε αντίθεση με την Παρί που έχει μόνο την προσθήκη του Καβάνι, και κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό το ματς της Τρίτης:

 

«Έχει αλλάξει μόνο έναν παίκτη αλλά και έχει αλλάξει και προπονητή και αυτό είναι επίσης σημαντικό. Σίγουρα θα είναι το ίδιο καλός όσο και Αντσελότι αλλά όσο καλός και να είναι, είναι σίγουρα μια σημαντική αλλαγή, και θα πρέπει να προσαρμοστεί με την νέα του ομάδα, αλλά και οι παίκτες μαζί του, και σε αυτό είμαστε ισοπαλία. Το να αλλάζεις πολλούς παίκτες είναι σίγουρα μια σοβαρή αλλαγή αλλά το ίδιο σημαντικό είναι και η αλλαγή προπονητή».

 

Σχετικά με την εικόνα που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα για την «πλούσια» Παρί:

 

«Είναι μια πάρα πολύ καλή εικόνα όταν την βλέπουμε σε HD (εικόνα υψηλής ευκρίνειας). Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την Παρί κυριώς γιατί είναι η δουλειά μας αλλά και γιατί είναι μια πολύ σημαντική ομάδα. Μια από τις πιο γνωστές ομάδες του κόσμου, με παίκτες πολύ μεγάλα αστέρια και με το ποδόσφαιρό της αναγνωρισμένο παγκοσμίως. Έχουμε μια πλήρη εικόνα της, όμως αυτό δεν είναι αρκετό, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ