ΒΙΝΤΕΟ-Έχασε τη νίκη σε… τρία λεπτά

ΒΙΝΤΕΟ-Έχασε τη νίκη σε… τρία λεπτά

Τη νίκη στα… χέρια της κρατούσε μέχρι το 84’ η Σεβίλλη στο Βαγιαδολίδ, αλλά η γηπεδούχος ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ μέσα σε τρία λεπτά, για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. «Διπλά» με δέκα παίκτες για Βαγιεκάνο και Έλτσε.

Η Σεβίλλη, μπορεί να μην έχασε για τέταρτο αγώνα (2-2-0), αλλά άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς, και έτσι έχει 10 βαθμούς, ούσα στην 10η θέση. Η Βαγιαδολίδ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό (έχει επτά) στη μάχη που δίνει για να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού. Η γηπεδούχος έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη, με τέσσερις ισοπαλίες (0-4-2). Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 με γκολ του Μπακά στο 2’ και το Αλμπέρτο Μόρνο στο 31’. Για τη Βαγιαδολίδ σκόραραν ο Μανούτσο Γκονζάλβες στο 81’ και ο Έμπερτ στο 84’.

Η Έλτσε πήρε το «διπλό» στη Σεβίλλη με τη Μπέτις με γκολ των Μανού στο 29’ και Φιντέλ στο 34’, ενώ από το 47’ έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σίσμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 24’. Μείωσε για την γηπεδούχο ο Χορχέ Μολίνα στο 41’… Η γηπεδούχος έμεινε στους 8 βαθμούς με την δεύτερη σερί ήττα, ενώ η Έλτσε με την τρίτη σερί νίκη ανέβηκε στους 12 και στην 9η θέση. Η Βαγιεκάνο… άλωσε την Αλμερία με τέρμα του Γκάλβεζ στο 78’, ενώ από το 64 ‘ έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαούλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 53’). Τελευταία και χωρίς νίκη η γηπεδούχος με τρεις πόντους, στους εννιά πόντους και στην 12η θέση η Ράγιο, με την δεύτερη σερί νίκη της.

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ