ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο ΓΣΠ

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο ΓΣΠ

Μόνο… φιέστα δεν είχαμε στο ΓΣΠ, καθώς τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς χάλασαν την γιορτή. Μάλιστα, το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε εντός και δεν μπόρεσε να σφραγίσει τον τίτλο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ περίμεναν το ματς με την ΑΕΚ για να σφραγίσουν και τον τίτλο, ωστόσο τα… παρατράγουδα πριν και κατά τη διάρκεια του ματς χάλασαν τη γιορτή. Πριν τη σέντρα είχαμε σοβαρές συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία έξω από τη νότια κερκίδα.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τα επεισόδια και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική για αρκετή ώρα. Μάλιστα, εξαιτίας της ρίψης φωτοβολίδων και καπνογόνων έπιασαν φωτιά τα χωράφια πίσω από τη νότια εξέδρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε 1-0 με γκολ του Ντα Σίλβα και αναβλήθηκε η στέψη του ΑΠΟΕΛ! Αξίζει να σημειωθεί, πως τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, αλλά και τρεις οπαδοί τραυματίστηκαν, ενώ έγινε μόλις μια σύλληψη και αυτή για κατοχή φωτοβολίδας. Επεισόδια είχαμε και μετά το τέλος του ματς, χωρίς πάντως να πάρουν έκταση!

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ